Section

Over ons

Ondernemen, mode én Utrecht; dat zijn de speerpunten waar onze pijlen continu op gericht zijn. Het is niet alleen onze passie, maar het zit in ons bloed. Het is dan ook ons doel om met onze Dom Tower collectie Utrecht als stad letterlijk én figuurlijk beter en mooier te maken en in de spotlights te zetten. Want eerlijk is eerlijk; dat verdient het mooiste stadsie in het midden van het land!

Maar hoe pakken we dit aan? Enerzijds doen wij er alles aan om online zichtbaarheid te creëren voor ons merk. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te verwennen met onze steeds wisselende collecties bomvol verrassende items. Niet geheel onbelangrijk; voor iedere online aankoop die er gedaan wordt, doneren wij een euro aan de Domtoren. De Domtoren die voor ons heilig is en vanzelfsprekend als rode draad door onze collecties loopt. Die toren waar wij als Utrechters zo godvergeten trots op zijn en die voor ons een belangrijke inspiratiebron vormt. Die toren zit in ons hart en daar zorgen wij heel graag voor.

Anderzijds geloven wij sterk in de samenwerking met lokale ondernemers die dezelfde passen hebben als wij. Wij zetten dan ook alles op alles om die local heroes uit onze provincie te steunen en keer op keer weer een verfrissende collectie te presenteren aan het Utrechtse publiek waar wij zo van houden. Onze collectie is breed opgezet en bestaat hoofdzakelijk uit items die perfect geschikt zijn voor casual gelegenheden. Denk aan een feestje bij Orloff of een dansje op het Soenda festival. Maar de items zullen je ook niet misstaan als je ’s ochtends op je fiets over de grachten naar je werk scheurt. Kortom; onze collectie is met veel liefde en aandacht samengesteld voor iedere Utrechtse man!

Ontdek snel de collectie en shop jouw favoriete item. Dan stoppen wij op onze beurt een euro in ons spaarpotje voor die oh zo belangrijke Domtoren. Hiermee maken wij, zoals beloofd, de stad steeds een stukje mooier!

Groet, Mark & Edwin

Wij zijn te bereiken op:

Contact

Dom Tower  Fashion B.V.
Molensteyn 5C, 3454 PT Utrecht
Kvk: 80003071

+31(0)6-13958595

Wij zijn partner van:

Stichting de Slinger - Dom Tower Fashion
Stichting onze eigen Dom